• 79a2f3e7
  • 7fbbce23
  • 7e4b5ce2

The Best Solution kanggo Projects Business

Cithakan PSD kwalitase Kanthi Kemungkinan Unlimited

    Portfolio kita

    • Gambar pabrik

    Babagan awake dhewe

    Ningbo BL DC Co.Ltd. iki didegaké ing taun 2010. We lagi Produsèn profesional saka costBL DC motor kurang, standar seri Bl DC, brushless planet motor pindah, Bl DC spur pindah motor, BLDC controller lan kita lagi pleased kanggo nggawe produk selaras. Kita wis padha pindhah produk IS09001and duwe sertifikat saka CE. We kudu 4 nasional penemuan paten lan 15 sarana patent.We'll nuduhake mangsa beartiful. We kudu passion langgeng ing motor. daya lt kang kita asli whichencourage kita ndhukung kita pelanggan kanggo sukses worldwidely. We sumber productswith sampurna oerall innvation capabilit, mromosiaken pangembangan motor industry.What kang luwih, webuild gol anyar karo iki, We saya nambah kemampuan compettion kita Iku ndadekake BLDCbecome partner apik ing inovation produk busiss.rom kanggo produksi lan intemationalsale, BLDC punika pasional kanggo sevice pelanggan karo produk anyar lan layanan paling apik.

    Baru