• 79a2f3e7
  • 7fbbce23
  • 7e4b5ce2

The Best Solusi pikeun Projects Usaha anjeun

Citakan PSD kualitatif Jeung kemungkinan Unlimited

    portopolio kami

    • gambar pabrik

    Tentang Kami

    Ningbo bl DC Co.Ltd. ieu diadegkeun dina 2010. Simkuring produsén profésional ti costBL DC motor low, baku runtuyan bl DC brushless planet motor gear, Karakter BI DC spur gear motor, BLDC controller sarta kami geus pleased nyieun produk ngaropéa. Simkuring geus kaliwat produk IS09001and gaduh sertifikasi of CE. Simkuring gaduh 4 nasional penemuan patén sarta 15 utiliti patent.We'll dibagikeun ka hareup beartiful. Simkuring boga gairah langgeng dina motor. kakuatan lt urang urang aslina whichencourage kami pikeun ngarojong konsumén urang for keur ayaan worldwidely. Urang nyadiakeun productswith sampurna oerall innvation capabilit, promosi ngembangkeun motor industry.What urang deui, webuild tujuan anyar kalayan ieu, urang terus nambahan pangabisa compettion kami Ayeuna damel BLDCbecome pasangan alus on inovation produk busiss.rom mun produksi jeung intemationalsale, BLDC nyaeta pasional mun sevice konsumén dirina kalawan produk anyar jeung layanan pangalusna.

    Arrivals anyar